A Joan Lunden bőrápolás felülvizsgálata

A Joan Lunden által használt bőrápolási termék a Murad Resurgence, a Dr. Howard Murad bőrgyógyász által kifejlesztett három termékcsalád, mely segít a hormonális öregedés jeleinek leküzdésében. Dr. Murad szerint a hormonális öregedés egyik jele az ösztrogénvesztés, ami csökkenti a kollagén termelést.

Jellemzők

Az újrateremtõ öregedésgátló vonal a Renewing Cleansing Cream-ot a bõrre, az Age-Diffusing szérumra hámosítja, hogy növelje a rugalmasságot és csökkentse a sagging és az Age-Balancing éjszakai krémeket, segítve a finom vonalak és ráncok megjelenését és növeli a bőr hidratálását Murad szerint .

Főbb összetevők

A Renewing Cleansing Cream legfontosabb összetevői közé tartozik a papaya enzim, amely segíti a halott bőrsejtek lerakódását és megszüntetését. A kora-diffúz szérum olyan alfa-hidroxi-savakat tartalmaz, amelyek az amerikai Bőrgyógyászati ​​Akadémia szerint segítik az érett bőrt a sima és puha bőröblítéssel, az elhalt hámsejtek külső rétegének eltávolításával. Az Age-Balancing éjszakai krém glicerint tartalmaz, hogy segítsen a vizet vonzani a szárazság megelőzésére.

Költség

Joan Lunden bőrápoló vonala Murad Resurgence 39,95 dollárért értékesíti mindhárom terméket, és megvásárolható a Murad weboldaláról.