Hogyan kell edzeni egy teljes edzőteremmel

A Total Gym otthoni fitness rendszer egy súlygyorsító gép, amely leginkább az infomercials-on keresztül kerül eladásra. Használhatja a Total Fitneszet a karok, vállak, mellkas, hát, abs és a lábak edzésére. A Total gym több mint 100 gyakorlattal rendelkezik. Használja a Total Gym-ot hetente három-négy napra egy-két 15-25-ös ismétlés esetén, ha kezdő vagy egy-három 12-20-szoros, ha közbenső gyakorló.

Kezdõ edzés

Kövesse a kezdő edzést, ha eddig még soha nem használt Total Gym-et. A láb húzása, karponyva, pillangó, ültetett sor, guggolás, hanyatlás a hasi crunch és a hordágy gyakorlatok, ebben a sorrendben.

Középfokú edzés

Végezzen el egy vagy két 15-25-ös ismétlést a lábfejből és a karpántból. Végezze el az egyes gyakorlatokat lassú tempóban, és vegyen egy 60 másodperces pihenést köztük. Állítsa be a csúszda lejtését az első edzés legalacsonyabb szögére. A lábát húzza a sílécre. Biztosítsa lábát a fekete szárnyas tartozék alatt a csigaház közelében a lábakkal egyenesen. Hajlítsa a lábát, hogy mutassa a lábujjait. Hajlítsa meg a térdét és húzza a fedélzetet addig, amíg csaknem megérinti a sarkát. Egyenesen egyenesítse meg a lábát, hogy befejezze az egyik rep.

Végezze el a karpántot. Feküdj a táblára és fogd meg a kábelek fogantyúit, a tenyereid a mennyezet felé néznek. Hozd a karjaidat a fejeden, hogy a bicepszek a füleden legyenek. Tedd a lábad a fedélzeten a sarkaddal a fenékeden. Húzza felfelé és lefelé a karjait, amíg megérinti az oldalán lévő táblát. Emelje fel ismét a karjait a feje fölé, hogy befejezze az egyiket.

Végezz el az edzést úgy, hogy a pillangó, az ültetett sor, a guggolás, a hasi crunch és a hordágy 15-20-as reprodukcióját a tulajdonos kézikönyvében leírt módon vagy a Total Gym Direct webhelyen (lásd: Források). Használjon lassú tempót és szabályozott mozgásokat. Pihenjen 60 másodpercig e gyakorlatok között.

Emelje fel a csúszda lejtését az idő múlásával, mivel a gyakorlatok könnyebbé válnak. Írja le a lejtési szintet minden egyes edzéshez a Workout Guide-ban. Próbáld ki a következő magasabb szöget, ha egy edzés nem önt meg az utolsó ismétléssel.

A kezdõ edzõk gyakorlása a fent felsorolt ​​sorrendben történik.

Végezzen el 12-20 ismétlést a lábfejből. Használjon két másodperces tempót, ahol két másodperc alatt elvégzi a gyakorlat egyes részeit. Hajlítsa meg a térdét és két másodperc alatt húzza fel a lábát, majd két másodpercen belül egyenesítse ki a lábad.

Végezzük el a karpántot, miután a lábát húzuk, nyugalom nélkül.

Folytassa a következő gyakorlatot, és fejezze be az edzést egy körben, ami azt jelenti, hogy minden egyes feladatot vissza kell hajtania.

Végezzen összesen három készletet.