Táplálkozási információk a toppers pizza számára

A Toppers Pizza egy éttermi lánc, amely pizzákat, szárnyakat, alátéteket és más gyorsétteremeket kínál. A Toppers Pizza hivatalos honlapja szerint a lánc 1991-ben nyitotta meg első helyét Champaignban, Ill. 1991-től. A Toppers Pizza 2008-ban hat helyen állt 20 helyen. Ha étrendben vagy, ételt megelőzően alaposan értékelje a menüpontok táplálkozási tényeit.

Szalámis pizza

A Pepperoni pizza a legtöbb pizzéria, köztük a Toppers Pizza szabványos változata. Az online táplálkozási információs adatbázis Diet Facts szerint minden egyes pepperoni pizza 271 kalóriát tartalmaz. Minden szelet 11 g zsírt, 38 g szénhidrátot és 16 g fehérjét tartalmaz. Ha alapja a diéta a javasolt napi bevitele 2000, akkor minden szelet a Toppers pepperoni pizza nyújt 9,8 százalékát a napi kalóriát.

Sajt Pizza

Ha alacsonyabb kalóriatartalmat keresel, akkor próbáld meg megpróbálni a Toppers Pizza pizza sajtját. A Diet Facts által szolgáltatott táplálkozási adatok azt mutatják, hogy a sajtpizza a Toppersben 236 kalóriát tartalmaz szeletenként. Minden szelet 8 g zsírt tartalmaz, 31 g szénhidrátot és 11 g fehérjét.

Grillezett csirke Bruschetta

Az egyik nem pizza lehetőség a Toppers Pizza a grillezett csirke bruschetta. Bár a pizzát gyakran egy különösen egészségtelen étkezésnek tartják, a roston sült bruschetta nem sokkal egészségesebb. A MyFitnessPal online táplálkozási adatai szerint a roston sült bruschetta 246 kalóriát tartalmaz adagonként, 14 g zsírral. Az étkezés 28 g szénhidrátot és 11 g fehérjét tartalmaz.

Híres ház Dip

A Toppers Pizza egy “híres” házimoziként is szolgál, mint a pizza vagy mellékételek ételét. A MyFitnessPal szerint ez a dip 100 evőkanálnyi kalóriát tartalmaz. Ez nem nagyon tápláló választás, mivel 11 g zsírt, 1 g szénhidrátot és evőkanálnyi fehérjét nem tartalmaz.

Fokhagymás vajos mártás

A Toppers Pizza egy másik népszerű mártással a fokhagymás vajos mártással. A táplálkozási tények szerint a szósz csak egy uncia 160 kalóriát tartalmaz, 18 g zsírt tartalmaz. A szósz nem tartalmaz szénhidrátot és fehérjét. Bár nagy a zsír, a legtöbb zsír telítetlen – Diet Facts rámutat, hogy csak 3 g zsír telített.