A legjobb tollaslabda cipő

A megfelelő tollaslabda cipő segíthet a játék javításában és a sérülések elkerülésében. Általánosságban azt szeretné, hogy a cipő könnyű legyen, jól tapadjon a padlón, nyújtson lengéscsillapítást a lengéscsillapításhoz és jó támogatást nyújt. A legjobb cipő az Ön lábától függ, és milyen bíróságon játszol. De még a jó cipőknek is rövid életük van ebben a játékban, átlagosan 3-6 hónapig.

A lábujjához illeszkedő merev sarokpálca csökkentheti a sérülések kockázatát Per Renstrom professzor, sport-orvos professzor és ortopéd kutató szerint, a “British Journal of Sports Medicine” -ben. A sarokszámláló a cipő belsejében található Nem látja, a bokádat és az ívét erősíti, és megerősíti a cipő sarokcseréjét, hogy növelje a támogatást A sarokpultnak segítenie kell a lábát a cipőbe rögzíteni, a középső talpra rögzíteni A cipő sarkán nyomja meg a hüvelykujjával Hogy a sarokszámláló szilárd-e, ha be tudja simítani a sarkot, akkor nem nyújt elegendő támogatást, hanem olyan cipőt keres, amely jó oldalirányú támogatást nyújt, mivel a tollaslabda játék állandó irányváltást igényel.

A tollaslabdacipőben a fogás és a tapadás rendkívül fontos. Azonban a megfelelő cipő számodra attól függ, hogy milyen típusú udvarra játszik, például fa vagy cement. A gumival gumi talpok a legjobb tapadást és tapadást biztosítják a fafelületeken. A cement jobban megbocsátja a fogást. A csúszás megelőzésére szolgáló cipők azért fontosak, mert ez segít megelőzni a sérüléseket. Sok játékos viseli a tollaslabda cipőjét csak a bíróságon, hogy elkerülje a por felhalmozódását. Vannak, akik még a játék előtt nedves ruhával cipelik a cipőjük talpát.

A sarokba és az aljába mind a sarok, mind pedig a lengéscsillapítás szükséges. A jó ütéselnyelés segít csökkenteni a fáradtságot, ezáltal javítva a tollaslabdázást. Bár a lengéscsillapítás fontos, rugalmasságot is igényel a lábfejnél, ezért ügyeljen arra, hogy ne áldozza meg ezt a funkciót, ha megkapja a kívánt párnázatot.

Válassz olyan tollaslabda cipőket, amelyek könnyűek, illeszkednek a lábad alakjához és viszonylag vékony talppal rendelkeznek. A futó vagy egyéb vastag talpú cipő túl magas a talajtól, így a viselésük valószínűleg szétroncsolt bokához vezet. A tollaslabdacipőben leggyakrabban ajánlott márkák a BadmintonCentral.com szerint a Yonex, az Asics, a Hi-Tec és a Mizuno.

Heel Counter

Markolat

Shock Absorption

Egyéb szempontok