A neutrogena helioplex fényvédő felülvizsgálata

A fényvédő választásakor a Consumer Search szakemberei szerint fontos választani egy olyan terméket, amely védelmet nyújt az UVB és az UVA sugárzás ellen. A Viva Woman weboldalának szakértői megerősítik, hogy a Neutrogena Helioplex mind az avobenzon, mind az oxybenzon tartalmát tartalmazza, két fényvédő összetevőt, amelyek rendkívül hatékonyak a káros sugarak blokkolásában.

helioplex

A Neutrogena Helioplex termékeinek hatékonyságát a Viva Woman szerint az FDA és a független laboratóriumok igazolják. Azt jelzik, hogy a fényvédő felülete UVA sugárzás elleni védelmet nyújt. Az összetevők kombinációja biztosítja a védelmet, és a szükséges stabilitás hosszabb ideig marad.

szempontok

Bár a Neutrogena Helioplex termékei hatásos széles spektrumú védelmet nyújtanak az UVA és az UVB sugárzás ellen, aktív összetevők napblockoknak tekinthetők, nem pedig napsugaraknak (mint titán-dioxid és cink-oxid). Ez azt jelenti, hogy a napra való belépés előtt kell alkalmazni a terméket, hogy megfelelő időt biztosítson a felszívódásra és a hatásosságra. A Performance Leader weboldal megjegyzi, hogy a termékek nem hatásosak a meglévő napsérülések gyógyítására, például barna foltokra és ráncokra.

Azonosítás

A Neutrogena jelenlegi termékcsaládja a Helioplex kombinált UVA és UVB védettségét tartalmazza: a Neutrogena UltraSheer Dry-Touch szolárblokk, a Neutrogena Fresh Cooling Body Mist Sunblock és a Neutrogena Age Shield sunblock. Nem minden termék tartalmaz ugyanazt az SPF-számot, ezért olvassa el a terméket az újratelepítéssel kapcsolatban.