Loon 160t tandem kajak a régi városi áttekintésben

A Loon 160T Tandem Kayak Old Town egy kétszemélyes kajak, amely egy egyéni kajakra alakítható. Csúsztathatja az első ülést előre és a hátsó ülést a kajak végétől, vagy mindkét ülést csúsztathatja a lehető leghosszabbra, az első ülést középen. Ez a kajakot egyszemélyes hajóvá alakítja át. A Loon 160T kormánykerékkel van felszerelve, hogy megkönnyítse a kajak kormányzását. Olyan raktárhelyiséget tervez, hogy a kemping és a halászati ​​utak könnyen kezelhetők legyenek.

A kajak áttekintése

Csomagolj egy ebédet és a halászeszközt, amikor a Loon 160T-t a vízen veszi! 16 láb hosszú és 30,5 cm széles, a kajak két ember számára van hely a kemping, a halászfelszerelés és az élelmiszerellátás mellett. Ez ideális éjszakai és halászati ​​utakra. A lapátszárnyak szintén duplaak, mint a horgászbotok, így kihajlanak a kézzel. Az extra tárolóhely könnyen megtarthatja a harmadik személyt is, bár ez a személy nem képes a hajót mászni. A hajó biztonságosan eléri a 500 fontot.

Egyetlen evezés

Vidd a Loon 160T-t patakokra, tavakra, gyorsaságokra vagy az óceánra. A Loon 160T három réteg lineáris polietilén, amely megmerevíti a kajak és a fedélzet alját. Ez biztonságosabbá és szilárdabbá teszi. Ezenkívül van egy kormánylapátja, amely segít megtartani a hajót kiegyensúlyozott és a menetben a szaggatott vízen keresztül, valamint a nyugalomban. Az alsó szélessége 30,5 hüvelyk, ami szintén növeli a kajak stabilitását, bár csökkenti a kormányozhatóságot.

Tandem evezés

Vigyázzon a hajó méretére. Mivel hosszabb, szélesebb kajak, mint egy egyszemélyes kajak, a hajó nem fordul gyorsan vagy szorosan. Inkább nagy fordulatot tesz. A hajó mérete is növeli súlyát. A 74 font, nehéz lehet húzni a partra és szállítására.

Kajakját egy egyszemélyes kajakká alakítsa át. A Loon 160T sokoldalú, hiszen egy vagy két ember képes rá manőverezni. Ha egyedül utazni szeretne, egyszerűen csúsztassa hátra a hátsó ülést és az első ülést a kajak közepére. Az ülések kényelmesek a kajakozás hosszú napjaiban. Ha meg akarsz szabadulni, egyszerűen csúsztasd el mindkét ülést az útról, és nyújtsd ki a hajó alján.

Csúsztassa a hátsó ülést a kajak hátulján és az első ülést a kajak közepére. Fogja a lapátot a kezével a tengelyen kissé szélesebb, mint a váll távolság.

Dörögjön a jobb oldali lapát a lábujjakba a vízbe. Húzza vissza a lapátot a vízen keresztül, amíg el nem éri a csípőjét. Ezzel a kajakot előre húzza. Ismételje meg ugyanazt a mozgást a bal oldalon.

A jobb oldalon csak lapozzunk, ha balra akarunk fordulni. A lapát csak a bal oldalon, ha jobbra kell fordulnia.

A legerősebb embert üldögél a kenu hátán. A hatalom a hátsó személytől származik.

Mindkét jobb oldali lapátot a vízbe öntve kicsit a helyén, ahol ül. Húzza vissza a vízen, körkörös mozgást a csípőre. Ismételje meg a bal oldalon. Ne feledje, hogy mindkét ember ugyanazon az oldalon van a kajakkal.

Fordítsa balra a kajakot úgy, hogy az elülső személy a jobb oldali homloklapot bepattintsa, és hátrafelé forduljon, miközben a hátsó személy a baloldalt a paddle-t megdörzsölte, és fordított löketbe söpörte előre. Fordítsa meg ezt a kajakot jobbra.