A legjobb dezodor szappanok

Ha jó dezodor szappant vásárolsz, sok lehetőséged van. Választhat a folyékony testmosó vagy a szappan között, és számos illat közül választhat. A jó dezodor szappan kulcsa az, hogy inkább harcol és megakadályozza a szagokat, nem pedig az illatanyagot. Mindazonáltal szeretne olyan szappant választani, amely kellemes és tartós illatú. Néhány dezodor szappan létezik, köztük a Lever 2000 Refresh, a Tom’s Of Maine dezodor testbár és a Dial Gold Antibacterial dezodor szappan.

Közös csapdák

Az emberek által a dezodor szappan vásárlásakor a leggyakoribb tévedés túlzottan az illatra összpontosít. Olyan szappant szeretne választani, amely harcol és megakadályozza a szagokat. Az is fontos, hogy olyan szappant kapjon, amely hidratál, mert az illat kiszáradhatja a bőrt.

Hol kapható

Sok helyet lehet vásárolni dezodor szappant, beleértve a kábítószer-üzletek, egészségügyi és szépségáruházak, élelmiszerboltok, online és a nagy doboz kiskereskedelmi üzletek, mint a Target és a Wal-Mart. A Wal-Mart kiváló dezodor szappanokat kínál, és természetesen a Tom’s of Maine dezodor szappant is kínálja.

Költség

A dezodor szappanbár 5 dollár alatt vásárolható meg. A Tom’s of Maine dezodor szappan körülbelül 5 dollár a Wal-Mart-on, a Lever 2000 Refresh 2 dollárért és 3 dollárért árusítja a két csomagot, és a Dial Gold antibakteriális dezodor szappan 3 dollárért van három csomagért.