Prom diéta tippek

A junior-rangidős prom az amerikai kultúra hosszú hagyománya, amelyben a tizenévesek viselnek hivatalos öltözéket, és részt vesznek egy több órás tánccal. Úgy tekintik, hogy a felnőttkori felfelé halad. A modern promeket gyakran egy közösségi oldalon tartják, nem pedig az iskolában. Hagyományosan a promok május hónapban vagy annak közelében zajlanak, mivel az iskola az év közelébe zár.

Az izgalom helyett sok tini lány érzi magát a prom-éjszaka körül. Miután elhúzódtak az aggodalmak attól, hogy meghívják-e a bálba, elkezdheti aggódni, hogy mit fog viselni. A várható szexuális tevékenység gondolata tovább növelheti aggodalmait. A szorongást gyakran növelik a kiengedett éjszakai nyomás: formális és informális felvételek, elköltött pénz, bérelt limuzinok, nyomás, hogy megtanulják táncolni, felkészítsék a hajadat és viseljék a sminket.

Egyes lányok válaszolnak ezekre a nyomásokra, mielőtt egy csattanó étrendet megy a börtön est előtt. Még egy olyan ruhát is vásárolhatnak, amely túl kicsi ahhoz a gondolathoz, hogy gyorsan kényszeríti őket a fogyásra. A baleseti étrend és a diétás étrend veszélyes lehet. A szervezetnek egészséges táplálékra van szüksége, amely tartalmaz fehérjét, szénhidrátokat, egészséges zsírt, vizet, vitaminokat, ásványi anyagokat és rostokat. A baleseti diéták gyorsan fogynak, mielőtt a bálba ájuláshoz, fáradtsághoz és szívproblémákhoz vezethetnek. Ön is beállíthatja magának egy egész életen át tartó yoyo diétát, amelynek egészségre gyakorolt ​​hatásai vannak. A grúziai Fort Valley State University Cooperative Extension Program javasolja, hogy elkerülje az éhezést, a folyékony fehérje étrendet és az alacsony szénhidráttartalmú étrendet.

Az egészséges fogyás magában foglalja a napi edzés egy óráját és a tápláló étrendet. Ha túlsúlyosak vagy elhízottak vagy, és a bulit megelőzően szeretnél lefogyni, kezdj el három-kilenc hónappal előre. A diétázás helyett étrendi szokásait egészséges, jelentős reggelivel, mérsékelt méretű ebéddel és könnyű vacsorával fogyasszon. Élvezze az egészséges táplálékot néhány óránként, hogy megakadályozza az éhséget, és naponta 6-8 csésze vizet fogyasszon.

Tartson friss gyümölcsöt, alacsony zsírtartalmú granola bárral vagy anyával és vízzel mindenkor, hogy ellenálljon a késztetésnek, hogy egy automata vagy egy gyorsétterem elé kerüljön, amikor egy snack támadás történik. Otthon, rágcsálnivalót a rostban gazdag levegővel pattogatott pattogatott kukorica, növényi leves és nyers zöldségek. Válasszon olyan ételeket és rágcsálnivalókat, amelyek kitöltik, és nem egészen feldolgozott élelmiszereket tartalmaznak. Ahelyett, hogy elgondolatlanul zörögni kezdett volna, lilás szőlőt vagy bébi sárgarépát. Hagyja át a szódavízeket és inni vizet, alacsony nátriumot tartalmazó zöldséglevet, sovány tejjel vagy zöldtea helyett. A Nemours Alapítvány, egy nonprofit információs erőforrás, azt javasolja, hogy ellenőrizze az adagméreteket, miközben megpróbálja lefogyni. Van egy szelet pizza, nem két vagy három, öntsön gabonát egy mérőkamrába, ne öntse közvetlenül egy tálba, és egy egész gabonás tekercset helyett két. Kerülje a sós ételeket néhány nappal a nagy nap előtt, hogy elkerülje a dagadást. Élvezze a buli éjszakáját, és csak annyit mondjon, hogy nincsenek az összes társult nyomás — elhalványulnak, de a kellemes emlékeid egész életen át maradnak.

Prom nyomás

Crash Diet veszélyek

Egészséges fogyás

Szakértő tippek