A legjobb halászat és kemping Washingtonban

Washington állam ismert természeti szépségeiről buja erdeivel és festői hegyvonulataival. A mérsékelt enyhe hőmérséklet és a sós- és édesvízi halászathoz való hozzáférés révén ez a csendes-óceáni észak-nyugati állam mind a kempingezők, mind a horgászok számára keresett célpont.

Deception Pass Állami Park

A Deception Pass State Park 18 mérföldre északnyugatra fekszik Seattle városától, Oak Harbor területén. A 4134 hektáros telek a kempingezők élvezni több mint 70.000 láb szentelt Csendes-óceán partvonalak és több mint 33.000 méter szentelt édesvízi partvonal, így ez a fő horgászhely. A park lélegzetelállító kilátást nyújt a durva sziklafákra és a vadon élő állatokra. A Deception Pass State Park több mint 38 mérföldnyi túraútvonalat, 3 mérföldes kerékpárutakat és 6 mérföldes lovas pályát tartalmaz a vendégek számára. A horgászok nagyra értékelik az öt hajó rámpáját és 710 láb hosszú dokkját a parkban, miközben elkapják a basszus, bluegill, bullhead, harcsa, tőkehal, crappie, sügér, piros snapper, lazac, acélfej és pisztráng.

Dosewallips Állami Park

Dosewallips State Park egy 425 hektáros komplexum található 20 mérföldre délre a Highway 101 Jefferson County. A park a Dosewallips folyó mindkét oldalán több mint 5000 lábnyi sós- és édesvíz-rezervátumot biztosít. A tábor 70 sátort tartalmaz és 55 hasznos telephelyet kínál a kempingezőknek. A parknak van egy hajó rámpája a sósvízi oldalon, azonban a halászat megengedett mindkét területen. Horgászok halászhatnak a helyi kedvencek, mint a basszus, a sügér, a vörös snapper és a pisztráng.

Fields Spring State Park

Fields A Spring State Park egyike Washington legrégibb titkainak a kempingezési helyek tekintetében. Az Anatone-ban található Washingtonban, Lewistontól délre, a park egész évben nyitva tart. Ez a park a kisebb oldalon van, mindössze 20 sátorral rendelkezik. Ez a keresett cél, mert a gyönyörű kilátások. A 4500 lábnyi Puffer Butte a Fields Spring State Parkban kínál lehetőséget a vendégeknek, hogy megtekinthessék a három államot és a Grande Ronde folyót, amely sokan lélegzetelállítóan találják magukat. Májusban és júniusban a vendégek élvezhetik a vadvirágos képernyők széles választékát, miközben kihasználják a parkban található, 7 mérföldes elérhető túra- és kerékpárutakat.

Rainbow Falls State Park

A Rainbow Falls State Park mindössze 17 mérföldre fekszik Chehalis városától, Washington államtól. Ez egy 139 hektáros komplexum, amely magában foglalja a több mint 3000 láb édesvíz hozzáférést a partvonalon a Chehalis folyó. A táborozók élvezhetik a rusztikus erdő rusztikus hangulatát és a parkban található vízesés lenyűgöző szépségét. A Rainbow Falls State Park 10 mérföldnyi túraútvonalat, 7 mérföldes kerékpárutakat és 7 mérföldes lovas pályát kínál vendégeik számára a tartózkodásuk során. A Chehalis-folyó halászata horgászok számára jutalmat nyerhet a csikó, a harcsa, az angolna, a lazac, az acélfej és a pisztráng szerelmével.

Curlew Lake Állami Park

A Curlew Lake State Park mindössze 8 mérföldre északra található a Washington Köztársaságtól, és sokak szerint Washington egyik legpompázóbb kempingje. A park 123 hektáron terül el, és 57 sátorteret és 25 segédteret kínál a táborozók számára. Tartózkodásuk alatt a vendégek 2 mérföldnyi túrázási és kerékpárutakat élvezhetnek a parkban. A Curlew Lake State Parkban sok halászható tavak és patakok vannak a pisztrángban és a nagymellényben gazdag területen. A Curlew Lake State Park két hajó rámpával rendelkezik édesvizű hozzáféréssel és 80 láb hosszú dokkolóval a horgászoknak.