Testnevelés az elhízás csökkentésére a gyermekeknél

A gyermekek elhízási aránya 1980 és 2008 között háromszorosára nőtt, a Centers for Disease Control and Prevention szerint. 2008-ban a 6 és 11 év közötti gyermekek közel 20 százaléka elhízott, míg a 12-19 éves gyermekek 18,1 százaléka elhízott. Az iskolai fizikai oktatási programok hozzájárulhatnak az elhízásért küzdő gyermekek számának csökkentéséhez.

Az elhízásban szenvedő gyermekek nagyobb valószínűséggel elhízottak, amikor felnőttkort elérnek, a Michigan Egyetemi Egészségügyi Rendszer szerint. Ráadásul, éppúgy, mint az elhízott felnőtteknél nagyobb a cukorbetegség vagy a szívkoszorúér megbetegedésének kockázata, így a gyermekek is. Az elhízott gyermekek is küzdenek a depresszióval vagy az önbecsüléssel kapcsolatos kérdésekkel, megnehezítve számukra a társadalommal való kapcsolattartást és a fizikai erőfeszítéshez szükséges extra tantervi tevékenységeket.

Gyermeke iskola az elsődleges hely a gyermeke számára, hogy részt vegyen egy testnevelési osztályban. Az iskoláskorú gyermekeknek napi legalább 60 percen keresztül aktívnak kell lenniük, ahogyan azt a Nemzeti Sport- és Testnevelési Társaság ajánlotta. Számos testnevelési osztály 60 percnél rövidebb, ezért szükség van arra, hogy a gyerekek aktívak legyenek az iskolában és a hétvégéken. Ha van lehetősége, írja alá a gyermeket testnevelési osztályokba, amelyek aerob tevékenységgel, például pályával, kosárlabdával vagy labdarúgással járnak.

A fizikai oktatási osztályoknak rendszeres részét kell képezniük a gyermek iskolai ütemtervének, hogy segítsék gyermekeinek a napi minimális aktivitási percet, és elkerüljék az elhízást. Ha az iskolája fizikai tantárgyi osztályokat kínál a gyermek tanfolyamának fakultatív részeként, akkor az osztályok gyakoriságának és intenzitásának növelése érdekében támogasson. A NASPE azt jelzi, hogy a középiskolai hallgatóknak legalább heti három órában és 45 perc fizikai edzésen kell részt venniük, és az általános iskolásoknak hetente 2-1 / 2 órát kell biztosítaniuk.

A testnevelési osztályok nemcsak a testmozgás lehetőségeit kínálják nap mint nap. A jó testnevelő tanár segítheti gyermeke fejlődését a sportban, ami olyan elismerést és élvezetet eredményezhet, amely segíthet elkerülni az elhízását egész életében. Ha gyermeke gyermekkorában aktív marad, valószínűbb, hogy az iskolai végzettséggel és a munkaerővel járva sétálni, futni, úszni vagy játszik egy intramurális sportcsapatnál.

A gyermekkori elhízottság jelentősége

Napi órákban aktív

Tevékenység ügyvédje

Előnyök a súlycsökkenésen túl