Gyilkos izometrikus mag edzés

Ellentétben a normális erőkifejtési gyakorlatokkal, amelyek magukban foglalják az izmok mozgását, egy izometrikus edzés olyan, amelyben az izmait egy meghatározott időtartam alatt egy összehúzott pozícióban tartja. Harcművészeti mozi ikon Bruce Lee számos izometrikus gyakorlatot épített be rutinába, és az edzést nyújtó edzések nagy része izometrikus. Nagyszerűek a mag erejének fejlesztésében.

Az elülső deszka erősíti az abdomut, a karokat, a hátat és a mellkast. Feküdj le a gyomrára a lábaddal egyenesen és a karod hajlított az oldaladon. Ha a tenyereit a földhöz nyomva lerázza, emelje fel a testet addig, amíg csak az alkar és a lábujjaid nem támogatják. Tartsa a lábát és a törzsét mereven és egyenesen, és a fejét tartsa közvetlenül a könyökén, és ne hagyja, hogy a vállak a fülére támaszkodjanak. Tartsa a helyzetet 30 másodpercig, és ismételje meg háromszor.

Ez a gyakorlat erősíti az alsó absződet és a glutationt. A talajon vagy stabilitási labdán végezhető. Feküdj le a hátadra, és térddel 45 fokos szöget zárj be. Súlyosan nyomja a sarkát a talajhoz és emelje fel a csípőjét, tartsa a törzsét szilárd, zárt helyzetben. Ne ássa vissza a hátát, és ne nyomja a gyomrot a mennyezet felé, de tartsa a szintet. Tartsa a pózust 30 másodpercig, és ismételje meg háromszor.

Ez egy nagyszerű edzés az abszorbensek erősítésére, különösen az alsó abszolútjára. Chad Zimmerman szerint: “Hogyan vált Michael a levegőjévé?”, “A lábfej egyike azoknak a gyakorlatoknak, amelyek segítik Michael Jordan elérni atlétikai nagyságát. A láb emelésekor feküdj le a hátadon a lábadon, és a karod az oldaladon. Lassan emelje fel a sarkát 6 hüvelyknyire a talajról, tartsa a lábát egyenesen és az abszolút összehúzódott. Fogja meg a pózust 30 másodpercig. Ismételje meg a felvonót háromszor. Végezze el a lábát kétszer egy alkalommal.

Az L-sit egy gimnasztikai gyakorlat, amely megerősíti az absz, a vállakat és a tricepszeket. Ez egy kihívást jelentő gyakorlat, így talán meg kell dolgozni az utat rá. Ezt paraszternákon vagy a földön is megteheti. Üljön le a lábaddal egyenesen és egyenesen a háta mögött. Helyezze a tenyerét laposra a földre, és emelje fel az egész testet, és tartsa a lábát egyenesen. Ha gondjai vannak a lábak egyenetlen tartásával, tegye térdre hajlítva, és lábaidat tartsa, amíg erősebb lesz. Tartsa a pózust 30 másodpercig, és ismételje meg háromszor.

Előlap

Glute Bridge

Hat lábú lábfej emel

L-Sit